dimecres, d’agost 23, 2006

Evil genius...el joc 2


Hola aprenents malignes,
Una altra de les interessants oportunitats d' incrementar la vostra malignitat és jugar al joc de l' Evil Genius , d'Elixir Studios. En aquest addictiu joc prenem l'identitat d' un geni maligne que ha de construir una base secreta en una illa deserta, i amb l'ajut dels seus malignes sicaris realitzar actes infames per tot el món aconseguint diners i prestigi. Al final, cal crear l'ansiat dispositiu del Judici Final, per aconseguir dominar el món.
El joc premia l'invenció de sofisticades trampes per capturar i el·liminar els diferents agents gubernamentals enviats per frustrar els vostres plans i èxits, contra els quals tambe podeu lluitar, empresonar i torturar en temps real (divertidíssim!). La investigació de noves tecnologies que permetin construir nous dispositius i equipaments en la vostra base secreta també juga un paper molt important en la vostra cursa per dominar el món.
En definitiva, un instructiu i apassionant joc que hauria de ser de "jugada" obligatòria a totes les escoles d'ensenyança bàsica.

Podeu trobar la demo del joc aquí . Per cert, corren rumors que la segona part del joc està en camí!

Puntuació maligne adquirida per seguir les instruccions aquí detallades : + 10 PM

2 Comentaris:

Anonymous Anònim va dir...

Demo?
No seria més interssant tenir la versió completa per obtenir el máxim d'aprenentge.

Cal comprar-ho o es pot fer drecera mitjançant algún tipus de mitjà de transport tipus burro català? Que faria la seva excel·lentíssima malignitat?

11:31 a. m.  
Anonymous Anònim va dir...

Apreciat Isildur,
La pirateria és il·legal, no és maligna! Que després venen els sicaris del govern i són certament molestos. De totes maneres, el burro català és un medi de transport força interessant... uauauauaua uouououou ueueueue!!

8:59 p. m.  
Comentari Maligne

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici